PM – Skinnarloppsnatten

Skinnarloppsnatten genomförs enligt regler från Svenska Skidförbundet.

Vi använder Skinnarloppets hemsida (www.skinnarloppet.se) för information, kika där regelbundet.

Program: 18:00 startar ledarledda skidturer runt äventyrssagan, ingen föranmälan krävs, det är bara att hänga på. Klockan 20:00 går starten, de som åker 12 km i första startledet, och de som åker 5 km i andra startledet. Startlista kommer ut på hemsidan torsdag 17/2. Samtliga deltagare erhåller pris vid målgång. Vid inlämnandet av chip och nummerlapp erhåller du en biljett till korv- och hamburgerkalaset som pågår under kvällen. Det finns vegetariska alternativ, och dricka ingår.

Sekretariat/Nummerlappar/Efteranmälan: Finns i Skyttehallen vid start/mål. För er utan klubbtillhörighet betalas startavgiften kontant eller med Swish (300kr 17 år och äldre, 150kr under 17 år), vid hämtning av nummerlapp. För er med klubbtillhörighet faktureras startavgiften i efterhand till respektive klubb. För er som får startavgift betald av företag, skrivs faktura/kvittens ut och hämtas och signeras av ansvarig betalare. Efteranmälan kan göras på plats fram till och med 19:00 tävlingsdagen, till en extra kostnad av 100kr. Chip används som tidtagning och lånas av arrangören. Ej återlämnade chip och nummerlappar debiteras med 750kr.

Banor: Banskiss finns uppsatt i sekretariatet och publiceras på hemsidan. I korsningar där fel vägval kan göras är det avstängt med marschaller och/eller plastband.

Vätskekontroll: Efter 2 km av korta banan, samt vid 2 och 7 km av långa banan. Saft, kaffe och tilltugg serveras.

Pannlampor: All belysning på elljusspåret är släckt under tävlingen. Pannlampor finns att låna på plats. Du får ett erbjudande om att köpa din lånade lampa efter loppet till ett rabatterat pris, annars lämnas den bara tillbaka vid målgång.

Parkering: Parkering finns vid extra upplogade ytor vid ishallen. Resultat: www.live.skidor.com under tävlingen. Resultat på hemsidan senare.

Sjukvård: Skoter med räddningspulka, första hjälpen och hjärtstartare, samt personal, finns vid start/mål.

Omklädning: Omklädningsrum finns i närliggande Ishallen på Malungs Sportfält.

Servering:
Korv, hamburgare, läsk, kaffe etc. finns i serveringsvagn vid start/mål.

Tävlingsorganisation:
Tävlingsledare: Jonas Melin Banchef: Gabriel Elfström Speaker: Jonas Andersson Sjukvård: Martin Enochsson Startchef: Sten-Inge Eriksson Tidtagning: Jörgen Norén
Tävlingssekreterare/Sekretariat: Sofia Söderström och Nelly Söderström